Regulátory do RS

FL SÉRIE

Regulátory série FL jsou regulátory s axiálním průtokem, jednoduchým  sedlem a vyváženou klapkou. Díky konstrukčním vlastnostem nabízejí  vyšší průtok ve stejné dimenzi a tím snížení zástavbových rozměrů v porovnání se standardními regulátory.

Regulátory série FL zajišťují vysokou přesnost regulace i při extrémních změnách vstupního tlaku. Mohou být použity jako bezpečnostní zařízení  - " monitor" instalovaný před regulátorem. Modulová konstrukce regulátorů řady FL umožňuje kombinaci monitoru a regulátoru pomocí krátké středové trubky (řada MFL) bez přerušujících přírub, díky čemuž se dosahuje minimální celková zástavbová délka.

FL-BP SÉRIE

Regulátory série FL -BP jsou regulátory s axiálním průtokem, jednoduchým  sedlem a vyváženou klapkou. Díky konstrukčním vlastnostem nabízejí  vyšší průtok ve stejné dimenzi a tím snížení zástavbových rozměrů v porovnání se standardními regulátory.

Regulátory série FL-BP zajišťují vysokou přesnost regulace i při extrémních změnách vstupního tlaku. Mohou být použity jako bezpečnostní zařízení  - " monitor" instalovaný před regulátorem. Modulová konstrukce regulátorů řady FL-BP umožňuje kombinaci monitoru a regulátoru pomocí krátké středové trubky (řada MFL-BP) bez přerušujících přírub, díky čemuž se dosahuje minimální celková zástavbová délka.

CRONOS SÉRIE

Tato série zařízení typu “TOP-ENTRY“ byla navržena pro široký rozsah použití, při současné jednoduchosti údržby a v kombinaci s minimálními zástavbovými rozměry - v jednom tělese je zabudován bezpečnostní rychlouzávěr , monitor a vlastní regulátor. Konstrukce regulátoru a princip regulace vychází z typu FL.

EZR

"TOP ENTRY", pilotem řízený regulátor určený pro regulaci tlaku v distribučních sítích a pro oblast velkých průmyslových odběratelů. Vstupní tlak je redukován pomocí membrány, která je řídícím tlakem přitlačována na štěrbinový modul. Regulátor je dodáván samostatně ( regulátor nebo monitor - pasívní/aktivní), nebo provedení s integrovaným bezpečnostním rychlouzávěrem.

ASOFLEX

Pilotem řízený regulátor se zabudovanou protihlukovou vložkou. Vstupní tlak je redukován pomocí membrány, která je řídícím tlakem přitlačována na štěrbinový modul.
Regulátor je standardně dodáván s integrovaným bezpečnostním rychlouzávěrem OS2. Pro své příznivé hlukové parametry je využíván do STL regulačních stanic v městských aglomeracích.

MPS

Pilotem řízený regulátor se zabudovanou protihlukovou vložkou. Vstupní tlak je redukován pomocí membrány, která je řídícím tlakem přitlačována na štěrbinový modul. Regulátor je standardně dodáván s integrovaným bezpečnostním rychlouzávěrem OS2. Jednoduchou záměnou štěrbinového modulu lze dosáhnout změny koeficientu průtoku a tím optimalizovat provozní charakteristiky regulátoru.

Pro své nadstandardně příznivé hlukové parametry je instalován do VVTL a VTL regulačních stanic v městských, obytných a rekreačních aglomeracích, kde je nízká úroveň generovaného hluku jednou z provozních podmínek.

K 1000/K3000 - PDIM

Vysoce výkoný tichý regulátor pro  STL regulační stanice, který je díky své kompaktnosti ve velké míře využíván v podzemních RS. 

Regulátory PDIM jsou multifunkční pilotem řízené regulátory se zabudovanou protihlukovou vložkou. Vstupní tlak je redukován pomocí klapky ovládané přes membránu řídícím tlakem. Součástí regulátoru je filtrační vložka, protihluková vložka s usměrňovačem proudění a dále může být v provedení s integrovaným bezpečnostním rychlouzávěrem OS2.

© 2007 DialogNet s.r.o. - Všechna práva vyhrazena